Site Overlay

Sempozyum Konu Başlıkları

Gıda Alerjenleri ve Halk Sağlığı Açısından Önemi :

  • İnek sütü alerjisi
  • Yumurta alerjisi
  • Balık alerjisi
  • Kabuklu deniz ürünleri alerjisi
  • Gluten alerjisi
  • Kuruyemiş alerjisi
  • Baklagiller alerjisi
  • Soya alerjisi
  • Alerji tanı sistemleri
  • Alerji ve beslenme
  • Alerji ve etiketleme

Gıda Bulaşanları ve Halk Sağlığı Açısından Önemi :

  • Tarımsal üretimde kullanılan kimyasallar
  • Hayvansal üretimde kullanılan kimyasallar
  • Gıda işleme sırasında oluşan toksik maddeler
  • Doğal toksik maddeler
  • Çevresel ve endüstriyel bulaşanlar
  • Ambalaj materyali kaynaklı bulaşanlar
  • Bulaşan tespit yöntemleri